Az ezüst kolloid mint második immunrendszer

Amennyiben megfelelő mennyiségű ezüstkolloidot juttatunk a szervezetünkbe, akkor az képes úgy viselkedni, mint egy második immunrendszer. Ez azért van így, mert rendszeres fogyasztása során a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel együttműködve képes az immunrendszer aktiválására, valamint a káros baktériumok, vírusok, továbbá gombák elpusztítására is. Az ezüstkolloid hatékonyan képes szembeszállni a kórokozókkal.

Az ezüst kolloid mint második immunrendszer

Általánosságban elmondható az ezüstkolloidról, hogy baktériumölő, ugyanakkor fertőtlenítő hatással is rendelkezik, így nemcsak a betegségek kezelésében, hanem a megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

Az ezüstkolloid egyébként egy olyan oldat, melyben milliomodrésznyi ezüst részecskék vannak: az ezüstöt nagy tisztaságú vízben oldottak fel és tettek homogénné. Az ezüstkolloid immunerősítő hatása nem új keletű felfedezés, hiszen már az ókorban is használták fertőtlenítésre, tartósításra. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára.

Az orvosi kutatások is fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. A kolloid ezüst nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében, számos kutatás világított rá arra, hogy az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával. Ma már több helyen is olvashatunk az ezüst csontregeneráló hatásáról is, amely mellett ismert az a tulajdonsága is miszerint képes elősegíteni a bőr és más finom szövetek újra képződését. Ezen előnyös hatások miatt már 1930-ban vékony, baktériumölő ezüstfóliákat javasoltak sebkötöző anyagként, és használtak sikerrel. Napjainkban az USA sebészeti és égéskezelő klinikáinak 70%-ában alkalmaznak ezüstöt. 

Ezüst kolloid további felhasználás:  

öblögetés és gargalizálás formájában:

- Száj, ill. torok megbetegedések
- fogászati beavatkozások, ill. műtétek utáni öblögetés
- fogszuvasodás megakadályozása
- Arc-, és homloküreg-gyulladások esetén
- Kötőszöveti, szemkörnyéki gyulladások esetén
- intim zuhany formájában alkalmazható aranyér és nemi betegségek esetén

- Gombásodás gátló hatás: Használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása.  

A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásódást, valamint képes enyhíteni a fejbőr viszketésétis.

Egyéb kedvező hatás: 

- felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását
- hatékonyan alkalmazható a legyengült szervezetre, azok számára akik gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak.
- javítja az anyagcsere működését, így jó hatással van az emésztési folyamatokra
- 50%-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez

Ezek mellett az ezüstkolloid rendelkezik egy speciális hatással is, amely elősegíti a máj regenerációját, valamint fokozza a méregtelenítését is.

Ezüstkolloid oldat vásárlás

Bálint Argentum +30 ppmezüst-ion oldat 120 ml

-7% Bálint Argentum +30 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

Kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális szájspray.

Ár: 3990 Ft
4290 Ft
Megnézem

Argentum 77 ppmezüst-ion oldat 120 ml

Argentum 77 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) szájspray speciális gyártási technológiájának köszönhetően.

Ár: 6590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!