Az ezüst kolloid mint második immunrendszer

Amennyiben megfelelő mennyiségű ezüstkolloidot juttatunk a szervezetünkbe, akkor az képes úgy viselkedni, mint egy második immunrendszer. Ez azért van így, mert rendszeres fogyasztása során a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel együttműködve képes az immunrendszer aktiválására és a káros baktériumok, vírusok és gombák elpusztítására. Az ezüstkolloid hatékonyan száll szembe a kórokozókkal, nem hagy belőlük egyet sem életben.

Az ezüst kolloid mint második immunrendszer

Általánosan elmondható az ezüstkolloidról, hogy baktériumölő, ugyanakkor fertőtlenítő hatással is rendelkezik, így nemcsak a betegségek kezelésében, hanem a megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

Az ezüstkolloid egyébként egy olyan oldat, melyben milliomodrésznyi ezüst részecskék vannak: az ezüstöt nagy tisztaságú vízben oldottak fel és tettek homogénné.Az ezüstkolloid immunerősítő hatása nem új keletű felfedezés, hiszen már az ókorban is használták fertőtlenítésre, tartósításra. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára.

Az orvosi kutatások is fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében, az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával. Dr. Robert O. Becker szerint az ezüst csontregeneráló hatással is bír, valamint elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését. Ezen előnyös hatások miatt már 1930-ban vékony, baktériumölő ezüstfóliákat javasoltak sebkötöző anyagként, és használtak sikerrel. Napjainkban az USA sebészeti és égéskezelő klinikáinak 70%-ában alkalmaznak ezüstöt. Dr. Björn Nordenström úgy véli, hogy az ezüstkolloiddal a rákos betegek is gyógyíthatóak, kezelhetőek. Nordenström professzor, és az osztrák dr. Rudolf Pekar nevéhez fűződik egyébként az ECT (Elektro-Cancer Treatment), ami egy igen hatásos rákterápia (kb 86%-os sikerrel).

Bálint Argentum +30 ppmezüst-ion oldat 120 ml

-7% Bálint Argentum +30 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

Kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális szájspray.

Ár: 3990 Ft
4290 Ft
Megnézem

Argentum 77 ppmezüst-ion oldat 120 ml

-13% Argentum 77 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) szájspray speciális gyártási technológiájának köszönhetően.

Ár: 6590 Ft
7590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!