Az ezüstkolloid jótékony hatásai

A tiszta és minőségi ezüst-kolloid külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható. Nem okoz egészségügyi kockázatot, sőt 650 féle baktérium, vírus és gombás fertőzés ellen léphet fel igazán hatékonyan. Rögtön a véráramba jut, így a béltraktus működésében nem okoz zavarokat. Előírás szerint alkalmazva nem ülepedik le a szervezetben, nem halmozódik fel a bőrben, valamint gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba. 

Az ezüstkolloid jótékony hatásai

- Baktérium és vírus ölő hatás: Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Nagyanyáink és dédanyáink korában ezüst kiskanalat adtak az újszülöttnek azért, hogy ezt szopogassák többek között szájpenész ellen. Ezüstkanalat tettek a levesbe, ha azt akarták, hogy tovább maradjon friss. De a XIV. századi nagy pestisjárvány alatti időkről is vannak feljegyzések, miszerint a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A rengeteg erre irányuló kutatásnak köszönhetően már sokkal pontosabb kép ismerhető erről. A mai tudásunk szerint az ezüst nem elpusztítja a baktériumokat, hanem a sejtfal mögé jutva gátolja szaporodásukat és mintegy 650 féle kórokozóval képes ezt megtenni. Megakadályozza az egysejtű kórokozók enzimműködését, valamint károsítja a vírusok sejtfalát, ezzel szaporodásra Regenerálhatja a májat, fokozva ezzel a méregtelenítést. külsőleg és belsőleg is használható a gyulladásos, fertőzéses esetek többségében.

- Fertőtlenítő hatás és gyulladásgátló hatás: Az ezüstkolloid oldat valamennyi testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzés és gyulladás kezelésére alkalmas. Az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit, amelynek köszönhetően azok rövid időn belül elpusztulnak. Alkalmazhatjuk víz fertőtlenítésre, ideális élelmiszer tartósító, valamint kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is. 

Az ezüstkolloid egyéb felhasználási területei: 

- Kertben való felhasználása: Az ezüstkolloid a növények növekedésére is pozitív hatással van, valamint hatékony lehet a növények bakteriális és gombás fertőzései esetén is. Képes elpusztítani a nem kívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben egyaránt. Megszűntetheti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Továbbá a vágott virágok eltarthatósága is meghosszabbítható, ha a váza vizébe ezüstkolloid oldatot keverünk.

- Háztartásban: Tökéletes élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújva az oldattal, elkerülhető a rothadás és a penészedés. Az ezüst kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is. De alkalmazhatjuk zoknik és fehérneműk fertőtlenítésére is, igazán jó hasznát vehetjük az ezüstkolloidnak a mosás során is, ha bármilyen gombás fertőzés, vagy futószemölcs van a családban. Az ezüst kolloid kiválóan fertőtleníti a textíliákat mosás közben, és a mosógép fertőtlenítésére is gondoskodik egyben. Megakadályozza a fertőzések átterjedését a többi ruhaneműre, valamint a 
 kellemetlen szagok kialakulását.

- Háziállatok számára: Az ezüstkolloid az állatgyógyászatban is felhasználható. Égések, marások, harapások, különböző gyulladások és fertőzések gyógyítására is alkalmazható.

Ezüstkolloid oldat vásárlás

Bálint Argentum +30 ppmezüst-ion oldat 120 ml

-7% Bálint Argentum +30 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

Kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális szájspray.

Ár: 3990 Ft
4290 Ft
Megnézem

Argentum 77 ppmezüst-ion oldat 120 ml

Argentum 77 ppm ezüst-ion oldat 120 ml

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) szájspray speciális gyártási technológiájának köszönhetően.

Ár: 6590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!